CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Masats participa al projecte europeu Shift2Rail


Masats forma part del projecte “Car Body Schells, Doors and Interiors”  liderat per EURECAT – centre Tecnològic de Catalunya, que ha aconseguit finançament europeu per al seu projecte.

 

El projecte "Car Body Shells, Doors and Interiors" CARBODIN ha sigut un dels projectes seleccionats a la convocatòria europea Shift2Rail que promou la recerca integrada avançada i solucions innovadores pel transport ferroviari europeu.
Shift2Rail ha seleccionat 17 projectes de la convocatòria 2019, entre totes les sol·licituds que van rebre de la convocatòria d’entitats de tota Europa i països associats. Dos d’aquests projectes seran realitzats per entitats catalanes.

El projecte coordinat per Eurecat està liderat per la unitat de Composites i transversalment hi participen les unitats de Advanced Manufacturing Systems, Desenvolupament de Producte, Materials Metàl·lics, Printed Electrònics, Data Science & Big Data Analytics i Consultoria.

A part de MASATS, que aportarà la seva experiència en portes i sistemes d’accessibilitat,  hi participen EURNEX, RailGrup Clúster d’Empreses Ferroviàries i ERCI European Railway Clusters Iniciative que donaran suport al projecte per potenciar-ne la difusió de resultats. L’import total del projecte és de 3,5M€.
 


rail.jpg